TRÆNING - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

TRÆNING

Herunder finder du de kurser og hold, som DKK Esbjerg kan tilbyde lige nu, og hvor der er ledige pladser.
Det er et krav for at du kan handle i shoppen, at du er registreret. Det gør du ved at klikke på den røde knap her til højre.
Er du allerede registreret hos hundeweb.dk (fordi du eksempelvis har deltaget i udstillinger eller lydighedskonkurrencer) er du oprettet.
Hvis præcis dit ønske mangler, kan det være fordi holdet er udsolgt.

(Bemærk; send ikke mail vedr. tilmelding -
alle tilmeldinger foregår via hundeweb)

Det bedste, du kan gøre, er derfor at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får besked, straks der er oprette nye hold og dermed ledige pladser.
Tilmeld dig ved at klikke på kuverten til højre.

Vi har ingen venteliste!
Du kan ikke blive skrevet op til en venteliste hos os. Det bedste du kan gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked når vi har nye hold.
Vi skriver ikke op, da erfaringen siger, at mange på venteliste ikke ønsker at gøre brug af tilbuddet, hvis de får tilbudt en plads via venteliste.
Og selve administrationen af ventelisten kræver desuden en masse tid, som kan bruges mere nyttigt af vore frivillige.
Priser
Du skal være medlem af DKK for at træne hos os.
Pt. koster et medlemsskab 515 kr årligt. Skal du på hvalpemotivation, kan du få et prøvemedlemsskab, der dækker de tre måneder, kurset varer. Prisen er er her 170 kr.og du tegner medlemsskabet sammen med kurset.
På øvrige hold skal du oplyse medlemsnr. ved tilmeldingen.
Et kursus koster 400 kroner for 12 lektionstimer.

Hold
Kort beskrivelse
Starter
Tilmelding
Nose Work BegynderHoldet er introduktionen til Nose Work og hvor du får de basale redskaber til at kunne fortsætte på egen hånd.Mandag den 5. august 2019 kl. 18.00
4 gange max 6 kursister, 1 instruktør,
pris 200 kr.
Tilmeld dig her


Nose Work videregåendeHoldet for kursister, der har gået på begynderhold i Nose Work. Vi fortsætter, hvor vi slap og instroducerer duft 2.
Mandag den 5. august 2019 kl. 19.15
4 gange max 6 kursister, 1 instruktør,
pris 200 kr.
Tilmeld dig her


HvalpemotivationHoldet for hvalpe mellem 8 uger og 6 måneder. Her får du den basale træning, socialisering og viden om det at have en hvalp i huset.
Holdet er desværre fuldt booket.
Rally Lydighed begynderHoldet for dig, der vil prøve rallylydighed og ikke har prøvet før. Holdet er et begynderhold.Torsdag den 22. august, kl. 18.00
12 gange, max 10 kursister, 2 instruktører Pris 400 kr.
Tilmeld dig  her


Rally Lydighed øvedeHoldet for kursister, der har et kendskab og har gået til rally før.
Torsdag den 22. august, kl. 19.15
12 gange, max 10 kursister, 2 instruktører Pris 400 kr
Tilmeld dig her


HyggelydighedHoldet, der er for dig, der ikke ønsker konkurrence, men blot vil have inspiration til at aktivere din hund. Holdet byder på sportræning, rally, nose work og meget meget mereMandag den 9. september kl. 18.30.
8 gange, max 10 kursister, 2 instruktører.
Pris. 400 kr


Herunder finder du beskrivelserne på alle de  kurser, som vi også tilbyder - når vi har trænerkapacitet.
Hvis du godt kunne tænke dig at gå på et af af disse hold, bør du gøre to ting.
For det første tilmelde dig nyhedsbrevet  - dermed får du besked om, lige så snart holdet er oprettet og der er leige pladser.
For det andet må du meget gerne sende en mail til tilmeld@dkkesbjerg.dk og fortælle, at du er interesseret i at gå eksempelvis klikkerholdet. På den måde kan vi også vurdrer hvor interessen er størst - og måske oprette et hold i denne kategori hurtigere.
(Bemærk: Du skal ikke sende en mail, hvis du ønsker at træne på hvalpe- eller juniorhold. Disse hold oprettes hurtigst muligt)
Tilbage til indhold