TRÆNING - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

TRÆNING

Scroll ned på siden og find vore træningstilbud!
Vi har ingen venteliste!
Du kan ikke blive skrevet op til en venteliste hos os. Det bedste du kan gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked når vi har nye hold.
Vi skriver ikke op, da erfaringen siger, at mange på venteliste ikke ønsker at gøre brug af tilbuddet, hvis de får tilbudt en plads via venteliste.
Og selve administrationen af ventelisten kræver desuden en masse tid, som kan bruges mere nyttigt af vore frivillige.
Herunder finder du de kurser og hold, som DKK Esbjerg kan tilbyde lige nu, og hvor der er ledige pladser.
Det er et krav for at du kan handle i shoppen, at du er registreret. Det gør du ved at klikke på den røde knap her til højre.
Er du allerede registreret hos hundeweb.dk (fordi du eksempelvis har deltaget i udstillinger eller lydighedskonkurrencer) er du oprettet.
Hvis præcis dit ønske mangler, kan det være fordi holdet er udsolgt.

(Bemærk; send ikke mail vedr. tilmelding -
alle tilmeldinger foregår via hundeweb)

Det bedste, du kan gøre, er derfor at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får besked, straks der er oprette nye hold og dermed ledige pladser.
Tilmeld dig ved at klikke på kuverten til højre.

Priser
Du skal være medlem af DKK for at træne hos os.
Pt. koster et medlemsskab 525 kr årligt. Skal du på hvalpemotivation, kan du få et prøvemedlemsskab, der dækker de tre måneder, kurset varer. Prisen er er her 170 kr.og du tegner medlemsskabet sammen med kurset.
På øvrige hold skal du oplyse medlemsnr. ved tilmeldingen.
Et kursus koster 400 kroner for 12 lektionstimer.

Hvis du bruger telefon til tilmelding.....
så kan det måske vise sig, at du ikke kan gennemføre tilmeldingen. Det skyldes en teknisk fejl hos Dansk Kennel Klub, som driver hundeweb.dk Fejlen er tilfældig og ikke konsekvent. Dette kan vi desværre ikke gøre noget ved - vi har fejlmeldt hændelserne. Sker det for dig, så prøv at anvende en pc med f.eks. chrome som browser. Lykkes det stadig ikke for dig, send en mail til tilmeld@dkkesbjerg.dk eller prøv at ringe på tlf. 24 64 00 71.
Hold
Kort beskrivelse
Starter
Tilmelding
Hvalpe- motivation
Hvalpehold for hunde mellem 8 uger og 6 måneder.
 
På  holdet lærer i at omgå jeres nye familiemedlem og vi giver redskaber til at få en godt liv med jeres nye hund. Træningen foregår på vores træningsplads, V. Tovrupvej 27, 6705 Esbjerg Ø.
 
Der er to instruktører og deltagerantallet er max 12 hunde.
Holdstart: Torsdag kl. 18.00 til 19.00
Vi ved endnu ikke hvilken torsdag vi starter, men alle får mulighed for at vælge fra og til, når datoen er fastsat.

BEMÆRK;* Pga. Corona-virus er træningen pt. suspenderet. Men du kan godt tilmelde dig. Holdet kører om torsdagen kl. 18 - men vi ved ikke hvilken torsdag, holdet begynder. Alle får besked via mail eller sms.


Tilmeld dig her


Tilbage til indhold