TRÆNING - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Go to content

TRÆNING

Herunder finder du de kurser og hold, som DKK Esbjerg kan tilbyde lige nu, og hvor der er ledige pladser.
Det er et krav for at du kan handle i shoppen, at du er registreret. Det gør du ved at klikke på den røde knap her til højre.
Er du allerede registreret hos hundeweb.dk (fordi du eksempelvis har deltaget i udstillinger eller lydighedskonkurrencer) er du oprettet.
Hvis præcis dit ønske mangler, kan det være fordi holdet er udsolgt.


Det bedste, du kan gøre, er derfor at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får besked, straks der er oprette nye hold og dermed ledige pladser.
Tilmeld dig ved at klikke på kuverten til højre.

Hold
Kort beskrivelse
Starter
Tilmelding
HvalpemotivationHoldet er for hvalpe mellem 8 uger og 6 måneder. Holdet giver en indføring i hundens liv og det at få en hvalp i huset. Læs mere herHoldstart: Mandag den 20. august kl. 19.15 til 20.15 - der trænes hver mandag i alt 12 gange. Der er to pladser og to instruktører.Holdet er desværre fyldt
Rally begynderHoldet er en iontroduktion til rally-lydighed. Deltagerne skal ikke have forudsætninger - dog skal din hund være min. 6 mdr. ved holdstart. Læs mere herHoldstart: Torsdag den 30. august kl. 18.15 til 19.15 - der trænes hver torsdag i alt 12 gange. Der er otte pladser og to instruktører.
Holdet er desværre fyldt
Rally øvet og ekspertHoldet henvender sig til rally-deltagere, der har kvalificeret sig til øvet og ekspertklassen. Læs mere her
Holdstart: Torsdag den 30. august kl. 19.30 til 20.30 - der trænes hver torsdag i alt 12 gange. Der er otte pladser og to instruktører.
MEGET FÅ PLADSER
Herunder finder du beskrivelserne på alle de  kurser, som vi også tilbyder - når vi har trænerkapacitet.
Hvis du godt kunne tænke dig at gå på et af af disse hold, bør du gøre to ting.
For det første tilmelde dig nyhedsbrevet  - dermed får du besked om, lige så snart holdet er oprettet og der er leige pladser.
For det andet må du meget gerne sende en mail til tilmeld@dkkesbjerg.dk og fortælle, at du er interesseret i at gå eksempelvis klikkerholdet. På den måde kan vi også vurdrer hvor interessen er størst - og måske oprette et hold i denne kategori hurtigere.
(Bemærk: Du skal ikke sende en mail, hvis du ønsker at træne på hvalpe- eller juniorhold. Disse hold oprettes hurtigst muligt)
Back to content