Spørgsmål og svar - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Go to content

Spørgsmål og svar

AKTIVITETER > DOGFUNDAY

At være sammen med en masse andre hunde kan godt give anledning til spørgsmål. Vi giver her svaret på dem, vi hører oftest op til DogFunDay.

Min hund løber garaneret væk!

Al træning foregår med snor på, så du kan være ganske rolig. Og foregår det uden snor, har vi sørget for indhegning af området.

Min hund har aldrig prøvet at træne før. Kan jeg så være med?

Sagtens. Ideen er jo netop at give et indtryk af, hvilke muligheder der er for træning. Har du lyst til at gå til træning efter at have prøvet på DogFunDay, kan vi hjælpe dig med at finde et godt træningstilbud.

Hvad hvis jeg bare vil kigge på?

Du må meget gerne møde op som tilskuer - også uden hund. På den måde kan du få et indtryk af, hvad hundetræning vil sige. Har du en hund - hvorfor så ikke tage den med og lad den prøve nogle af de sjove aktiviteter? Det er gratis!

Min hund er i løbetid, kan jeg så være med?

Er er din tæve højløbsk anbefaler vi at du IKKE møder op med hunden. Det vil stresse din egen hund helt unødigt. Men du er meget velkommen.

Min hund bliver garanteret helt kulret og vil snakke med alle de andre hunde!

Det er sådan set helt naturligt. Tal roligt med din hund og slap af. Efter fem-ti minutter vænner hunden sig til de mange andre hunde og I får en dejlig dag.


Vigtigt


For at alle hundeførere og hunde skal få en god oplevelse er det et krav, at alle hunde SKAL føres i snor. Du må gerne komme med din hund i flexline (hundeline, der kan rulles ud og ind) men vi ser helst, at du har denne låst i kort snor, så hunden er tæt ved dig.

Alle øvelser/aktiviteter foregår med snor på hunden. Lurec-coursing og hurtigløb foregår dog på en indhegnet bane - med kun EN hund ad gangen på banen.

Back to content