Nyt kursus: Træn med Anja Chrisitansen - DKK Esbjerg

Gå til indhold

Nyt kursus: Træn med Anja Chrisitansen

NYHEDER > Seneste nyheder
Træn med Anja Christiansen

Det er med stolthed, at DKK Esbjerg kan tilbyde dette weekendkursus med verdensmestern Anja Christiansen. Vi dedikere en hel weekend til øvelsen "fri ved fod" - altså at hunden går pænt og lige ved siden af dig.

Kurset er for alle, men kursister, der dyrker LP, Rally-lydighed og anden konkurrence vil nok få mest ud af dette. Men du kan også deltage, hvis du ønsker at lære nyt med din hund - uden at gå til konkurrence.

Kurset finder sted lørdag og søndag den 27. og 28. januar og vil foregå indendøre. Prisen er 1.800 kroner og tilmelding åbner den 6. januar kl. 15.00. Der er plads til 8 kursister med hund. Hvis du ønsker at deltage som observatør, og dermed "kun" lytte med - til en reduceret pris - kan du forespørge tilmeld@dkkesbjerg.dk om muligheden og prisen.


Læs mere om kurset herunder.

Fri-ved-fod-kurset:

Fri ved fod er en spændende og kompleks øvelse. På dette kursus vil vi arbejde med mange aspekter øvelsen.
Hvis du og din hund skal opnå en flot pladsposition, er der mange niveauer og momenter, I skal arbejde med - herunder præcision i øvelsen, hundens motivation for at gå fri ved fod og din uforudsigelighed i træningen.
På fri ved fod kurset vil vi arbejde med både venstre- og højrehandling. Vi kommer til at træne begge positioner i fire retninger, og vi arbejder med at udføre dem i forskellige tempi.
Du kan deltage på fri ved fod-kurset, hvis du ønsker at arbejde med din plads position - uanset om du dyrker LP, rally, HTM eller bare gerne vil have, at din hund er mere motiveret, stabil og glad, når I træner fri ved fod.
Alle der tidligere har beskæftiget sig med denne øvelse kan være med på kurset. Der vil blive taget udgangspunkt i den enkelte hund og fører - kurset henvender sig primært til folk der har konkurrence for øje.


 
 
Om Anja Christiansen:

Min træningsfilosofi bygger på positiv forstærkning, motivation og succes. Det vigtigste, når man træner hunde, er, at både hund og ejer har det sjovt sammen - heri ligger tillid, samarbejde og kontakt. Al træning er baseret på positiv indlæring med godbidder, ros og legetøj. Jeg lægger stor vægt på tillid, glæde og kontakt mellem ejer og hund, da det er nøglen til et godt samarbejde og en lydhør hund.

Jeg er uddannet certificeret klikkerinstruktør fra "Hund & Træning" og "Canis" Jeg finder det meget vigtigt at holde mig opdateret indenfor træningsteknikker, samt udvikling indenfor al hundetræning og klikkertræning. Jeg deltager derfor ofte i kurser i både ind- og udland.

Jeg har en border collie, Queeny, fra 2007, som jeg dyrker HTM & Freestyle, rally-lydighed, nose work og hyrdning med og min unge BC Magic fra 2014 som slår sine folder i HTM, Freestyle, agility og Nose Work.
Queeny og jeg har repræsenteret Danmark på Heelwork to Music-landsholdet siden 2009. Vi har opnået at blive Nordisk guldvinder i 2010, 2011 og 2013, Europamester i 2012, 2013 & 2014 samt Verdensmester i 2014. Queeny er desuden Dansk Rally Champion, Dansk HTM Champion, Norsk HTM Champion, Svensk HTM Champion & Nordisk HTM Champion.
Tilbage til indhold