Flere hold efter nytår - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Flere hold efter nytår

NYHEDER > Seneste nyheder
Der kommer flere hold

Som du måske har bemærket, så er der ikke så mange holdtilbud i efteråret, som der har været de tidligere år hos DKK Esbjerg.

Det skyldes et sammenfald af en række uheldige omstændigheder. Et par instruktører har søgt om et halvt års orlov - og samtidig er to instruktører langtidssygemeldt. Sidstnævnte kan vi naturligvis kun beklage, men ikke gøre noget ved, og de orlovsramte instruktører skal naturligvis have lov at holde pause.
Det betyder desværre, at det for de resterende instruktører har fået et øget arbejdspres - og de kan under alle omstændigheder ikke nå samme mængde kurser som de fire fraværende stod bag.

Derfor prioriterer vi hvalpehold og juniorhold, mens eksempelvis konkurrencelydighed, buffet, sportræning og flere andre hold må vente.

Stærkt tilbage

Men der er lys forude! Efter årsskiftet offenliggør vi vores kursusprogram for foråret. Og her er vi igen - omend ikke fuldtallig - så i hvert fald tæt på fuldtallige hvad angår instruktører. Og dermed kan vi tilbyde en bred vifte af kursustilbud.
Der er derfor god grund til at at glæde sig til foråret.

Vil du være sikker på at få besked om de nye hold, så meld dig til nyhedsbrevet.


Tilbage til indhold