2014 - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

2014

NYT > Nyhedsarkiv

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forrygende gåtur i sommerheden

Det var varmt. Meget varmt. Men ikke dsto mindre var 18 hunde og deres fører mødt op, da den første af i alt fire gåture, som Maxi Zoo og DKK Esbjerg står bag, blev afviklet lørdag den 20. juli.

De 18 hunde var af vidt forskellige racer - nogle endda blandede - og de var såmænd også i et meget bredt spænd, aldersmæssigt. Faktisk fra små 8 uger til et stykke over ti år.

Men alle hundene - og førerne - fik en forrygende gåtur - selvom det var varmt. Undervejs var der mulighed for at få gode råd fra DKK Esbjergs instruktører, der gik med på turen. Og der blev spurgt om rigtig meget. Her blot et udpluk - og de svar, vi gav:

Hvrnår begynder man at gå til træning med sin hund?
I princippet kan den gå fra den er færdigvaccineret. Meeeeen....vi anbefaler, at I lige lærer hinanden at kende derhjemme - måske går sammen en to-fire uger, inden i begynder træningen. Men et godt tip er at finde et hold et stykke ude i fremtiden, og så tilmelde jer. For holdene bliver hurtigt udsolgt.

Hvormeget spiser en hund?
Godt spørgsmål. Det afhænger af mange ting, så det kan man ikke sige præcist. Aktivitetsniveau, stofskifte, fodertype og ja, appetit. Kig derfor på din hund  og pas på, den ikke bliver for tyk. Giv den det, der får den i en flot vægtstand (tal med din dyrlæge) og husk så, at hundefoder findes i mange kvaliteter og prisklasser.

Min hund kan  ikke lide fremmede
Jamen, det skal vi havde den lært. Start i det stille og rolige - væn den til, at der er fremmede i nærheden, ros og nærm jer langsomt fremmede personer...opbyg tillid og vær forberedt på, at det tager lang tid at vænne en hund til noget, den er blevet bange eller utryg for....... Og søg meget gerne professionel rådgivning - hos DKK eller andre professionelle hundeklubber.

Maxi Zoo og DKK Esbjerg afvikler yderligere tre gåture inden jul. Datoerne er angivet herunder.

Læs også om aktiviteten hos Maxi Zoo - klik på logoet herunder og læs mere.

Ønsker du at tilmelde dig en eller flere af de kommende gåture, så drop ind hos Maxi Zoo og tilmeld dig.


Vi går igen:

Lørdag den 24. august 2013

Lørdag den 21. september 2013

Lørdag den 19. oktober 2013


Du tilmelder dig turene - der varer cirka 1,5 time - ved at besøge Maxi Zoo i Esbjerg og sige, du gerne vil med på gåturene.
Det er gratis at være med - men husk, at tilmelding er NØDVENDIG for at kunne komme med.
Klik på logoet for at læse mere om gåturene på Maxi Zoos hjemmeside.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klubmesterskaber i  DKK Esbjerg

Søndag den 30. juni 2013 kl. 10.00 danner DKK Esbjergs baner for anden gang rammer om vores klubmesterskaber.

Målet med KlubMesterskaberne er dels at give kursisterne mulighed for, en gang om året, at prøve, hvordan det er netop at gå til prøve - men under lidt mere afslappede rammer.

Prøverne er uofficielle - men en 1. plads i den enkelte klasse udløser dog en flot pokal. Samtidig er det muligheden for kursisterne til at møde hinanden og udveksle erfaringer, tips og trick på tværs af de hold, de normalt træner på.

Kom ud og kig! Der er masser af godt hundearbejde – og måske inspireres du til at være med på nogle af vores hold efter sommerferien.
Vi begyndere klokken 10.00 og forventer at holde præmieoverrrækkelse cirka klokken 12 (måske lidt før) Herefter tænder vi grillen og du er velkommen til at være med og grille dit medbragte mad.

Vi sælger sodavand, flaskevand, kaffe og kage, ligesom hundebutikken er åben.

Klik ind og se vores træningstilbud på hjemmesiden. Vi har masser at byde på i efteråret. Klik ind på www.dkkesbjerg.dk

Og så vil vi gerne have lov at ønske dig og din hund en god sommer. På vores hjemmeside kan du finde gode råd og tips om hunde og sommervarmen, sommeraktiviteter og meget, meget mere.

Glimt fra sidste års klubmesterskab. Forhåbentlig bliver vejret bedre i år!

Tilbage til indhold